Concerten

Op zondag 18 december 2016 vindt in de Muziekkamer van Huize Gaudeamus een kerstconcert plaats met na afloop een expositie en verkoop van sieraden.

Aanvang: 14.30 uur

Entree: € 10,00 (incl. consumptie)

 

Henriette Luytjes (viool)

Myra Kroese (mezzo sopraan)

Caroline Ansink (altfluit)

Christina Edelen (clavecimbel)

 

Uitgevoerd worden o.a. kerstliederen van Hugo Wolf, delen uit het Weihnachtsoratorium van Bach, een vioolsonate van Mozart, liederen van Caroline Ansink (wereldpremière) en een solostuk voor klavecimbel.

 

Het concert zal ruim een uur duren en na afloop kunt u onder genot van een glaasje de prachtige zelfgemaakte sieraden bewonderen en/of kopen van Myra Kroese en Henriette Luytjes, want naast hun drukke carrière als zangsoliste en violiste in het Koninklijk Concertgebouw Orkest, maken beide dames bijzonder stijlvolle sieraden die in deze kersttijd wellicht een mooi cadeautje opleveren!

Reserveren dit maal uitsluitend op: huizegaudeamus@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

In de bijzondere ronde Muziekkamer van Huize Gaudeamus worden regelmatig concerten gegeven. Drie maal per jaar kunt u genieten van het Matangi Quartet. Voor de eerste helft van 2017 gaat het om de volgende concerten;
Woensdag 23 november 2016 – 20.00 uur
Joseph Haydn – Strijkkwartet op 77/2
Ludwig van Beethoven – Strijkkwartet op. 135
Felix Mendelssohn-Bartholdy – Strijkkwartet op. 13

Woensdag 11 januari 2017 – 20.00 uur
Programma wordt later bekend gemaakt.

Woensdag 5 april 2017 – 20.00 uur
Programma wordt later bekend gemaakt.

De toegangsprijs is € 20,– p.p. en reservering zijn uitsluitend mogelijk via: concerten.huizegaudeamus@gmail.com.

Wilt u zelf een concert geven?  Neemt u dan voor informatie over tarieven en beschikbaarheid contact op met de Huismanager van Huize Gaudeamus Esther Luytjes.