Concerten

In de bijzondere ronde muziekkamer van Huize Gaudeamus worden regelmatig concerten gegeven. Elke eerste zondag van de maand vindt er een koffieconcert plaats met jonge masterclass studenten van de Nederlandse conservatoria (zie Koffieconcerten) en drie maal per jaar kunt u genieten van het Matangi Kwartet (zie Matangi Kwartet).

Wilt u zelf een concert geven?  Neemt u dan voor informatie over tarieven en beschikbaarheid contact op met de huismanager van Huize Gaudeamus Esther Luytjes: huizegaudeamus@gmail.com.

 

Op zondag 26 mei om 16.00 uur vindt er in Huize Gaudeamus een concert plaats met als titel: ‘Love a voyage of discovery’. Een muzikale ontdekkingsreis met de Sloveense sopraan Vida Matičič en pianist Pepijn van Vilsteren waarin vele aspecten van ‘de liefde’ voorkomen. Liederen van o.a. Brahms, Schumann, Schubert, Grieg, Mozart, Wolf, Duparc en de Sloveense componist Vilhar. Kaarten kosten € 30,– p.p., maar in de voorverkoop zijn ze € 5,– goedkoper en als er vóór 24 mei wordt gereserveerd is er nog eens een korting van € 2,50 inclusief programmaboekje. Reserveringen zijn welkom via: www.klassiekemuziek.nl/voyage.