Koffieconcerten

Het bestuur van de Stichting Walter Maas streeft er naar Huize Gaudeamus zoveel mogelijk als muziekhuis te laten functioneren. In dat kader is er met ingang van het seizoen 2017/18 gestart met een serie Koffieconcerten op elke eerste zondag van de maand om 12.00 uur. Uitvoerenden zijn jonge musici en masterclass-studenten van de Nederlandse conservatoria. Vanwege de Corona-crisis zijn deze koffieconcerten helaas tot nader order opgeschort.

Op 19 juli jl. vond er in de tuin van Huize Gaudeamus een tuionconcert plaats en dat was zo succesvol dat besloten is om ook in augustus zo;n concert te organiseren en wel op zondag 16 augustus om 16.00 uur. Dit tuinconcert wordt verzorgd door het Duo Oratori (Antje Becker – traverso en Ondrej Bernovsky – klavecimbel). Zij spelen werken van onder meer Carl Philip Emanuel Bach, George Philip Telemann en Georg Anton Benda.

De entreeprijs voor het tuinconcert bedraagt € 10,– p.p. en het te betalen bedrag dient na de reservering te worden overgemaakt op rekening NL09RABO0127767614 ten name van Stichting Walter Maas o.v.v. ‘concert 16082020’. Kaarten moeten vanwege het beperkte aantal plaatsen worden gereserveerd via: concerten.huizegaudeamus@gmail.com.