Koffieconcerten

Het bestuur van de Stichting Walter Maas streeft er naar Huize Gaudeamus zoveel mogelijk als muziekhuis te laten functioneren. In dat kader is er met ingang van het seizoen 2017/18 gestart met een serie Koffieconcerten op elke eerste zondag van de maand om 12.00 uur in de muziekkamer van Huize Gaudeamus. Uitvoerenden zijn jonge musici en masterclass-studenten van de Nederlandse conservatoria.

Het koffieconcert op zondag 4 juni om 12.00 uur wordt verzorgd door de Bilthovense pianist Xavier Boot met muziek van Wolfgang Amadeus Mozart, Philip Glass, Frederik Chopin en de wereldpremière van zijn eigen compositie ‘Gaudeamus’.

Plaatsen voor de koffieconcerten ad € 12,50 p.p. inclusief koffie/thee/fris kunnen uitsluitend worden gereserveerd via: concerten@huizegaudeamus.nl. 

Met het oog op uw privacy gaan wij zeer zorgvuldig om met ons adressenbestand. We gebruiken dat alleen voor de aankondiging van de concerten in Huize Gaudeamus. Indien u daar bezwaar tegen heeft, wilt u ons dat dan laten weten ?