Koffieconcerten

Het bestuur van de Stichting Walter Maas streeft er naar Huize Gaudeamus zoveel mogelijk als muziekhuis te laten functioneren. In dat kader is er met ingang van het seizoen 2017/18 gestart met een serie Koffieconcerten op elke eerste zondag van de maand om 12.00 uur. Uitvoerenden zijn jonge musici en masterclass-studenten van de Nederlandse conservatoria.

Het koffieconcert van zondag 4 september a.s. zal worden verzorgd door het pianoduo Aksana en Vital Stahievitch. Zij zullen composities van Claude Debussy*, Franz Schubert, Johannes Brahms* en Franz Liszt spelen. De met * gemerkte composities zijn voor piano vierhandig. Plaatsen voor dit concert ad € 10,– p.p. inclusief koffie/thee/fris kunnen uitsluitend worden gereserveerd via concerten.huizegaudeamus@gmail.com. 

Het koffieconcert van zondag 2 oktober a.s. zal worden gegeven door sopraan Irene Sorozábal.

Met het oog op uw privacy gaan wij zeer zorgvuldig om met ons adressenbestand. We gebruiken dat alleen voor de aankondiging van de concerten in Huize Gaudeamus. Indien u daar bezwaar tegen heeft, wilt u ons dat dan laten weten ?