Koffieconcerten

Het bestuur van de Stichting Walter Maas streeft er naar Huize Gaudeamus zoveel mogelijk als muziekhuis te laten functioneren. In dat kader is er met ingang van het seizoen 2017/18 gestart met een serie Koffieconcerten op elke eerste zondag van de maand om 12.00 uur. Uitvoerenden zijn jonge musici en masterclass-studenten van de Nederlandse conservatoria.

Het eerstkomende koffieconcert vindt plaats op zondag 2 december wordt het koffieconcert verzorgd door een duo dat eerder musiceerde in Huize Gaudeamus: Juho Myllylä (blokfluiten) en Ondrej Bernovský (klavecimbel) met muziek uit de 16e en 17e eeuw.

Het eerste koffieconcert in het nieuwe jaar is op zondag 6 januari om 12.00 uur met het Ensemble Bravura, met de leden Marina Meerson-viool, Katja Dirven-cello en Victoria Davies-harp. Het programma wordt later bekend gemaakt.

Op zondag 3 februari verzorgen twee Russische zusjes het koffieconcert: Stella en Santa Zake, respectievelijk violiste en pianiste. Ook hun programma wordt later bekend gemaakt.

Het koffieconcert op zondag 3 maart wordt verzorgd door een ensemble van de Nederlandse Fluitacademie. Ook dit programma wordt later bekend gemaakt.

Binnenkort volgt informatie over de koffieconcerten vanaf 3 april.

De entreeprijs voor de Koffieconcerten bedraagt € 10,– p.p.  incl. koffie/thee/fris. Plaatsen kunnen worden gereserveerd via: concerten.huizegaudeamus@gmail.com