Koffieconcerten

Het bestuur van de Stichting Walter Maas streeft er naar Huize Gaudeamus zoveel mogelijk als muziekhuis te laten functioneren. In dat kader is er met ingang van het seizoen 2017/18 gestart met een serie Koffieconcerten op elke eerste zondag van de maand om 12.00 uur. Uitvoerenden zijn jonge musici en masterclass-studenten van de Nederlandse conservatoria.

Het eerste koffieconcert in het nieuwe jaar is op zondag 6 januari om 12.00 uur met het Aleid Ensemble, met de leden Maria Valdmaa – sopraan, Elena Vyaznikova – fluit, Anna Smith – altviool en Victoria Davies – harp. Het programma bevat Franse muziek van de componisten Reynaldo Hahn, Maurice Ravel, Louis Vierne en Darius Milhaud.

Op zondag 3 februari verzorgen twee Russische zusjes het koffieconcert: Stella en Santa Zake, respectievelijk violiste en pianiste. Ook hun programma wordt later bekend gemaakt.

Het koffieconcert op zondag 3 maart wordt verzorgd door een ensemble van de Nederlandse Fluitacademie. Ook dit programma wordt later bekend gemaakt.

Binnenkort volgt informatie over de koffieconcerten vanaf 7 april.

De entreeprijs voor de Koffieconcerten bedraagt € 10,– p.p.  incl. koffie/thee/fris. Plaatsen kunnen worden gereserveerd via: concerten.huizegaudeamus@gmail.com