Koffieconcerten

Het bestuur van de Stichting Walter Maas streeft er naar Huize Gaudeamus zoveel mogelijk als muziekhuis te laten functioneren. In dat kader is er met ingang van het seizoen 2017/18 gestart met een serie Koffieconcerten op elke eerste zondag van de maand om 12.00 uur. Uitvoerenden zijn jonge musici en masterclass-studenten van de Nederlandse conservatoria.

Op zondag 3 februari verzorgen twee Litouwse zusjes het koffieconcert: Stella en Santa Zake, respectievelijk violiste en pianiste, die samen het SanTella Duo vormen. Zij spelen muziek van Mozart, Tsjakovsky, Franck en Schumann.

Het koffieconcert op zondag 3 maart wordt verzorgd door een ensemble van de Nederlandse Fluitacademie.Het programma wordt later bekend gemaakt.

Op zondag 7 april wordt het koffieconcert verzorgd door de Nederlandse pianiste Didel Bish. Ook haar programma wordt later bekend gemaakt. Dat geldt ook voor de koffieconcerten op 5 mei, 2 juni en 7 juli a.s.

De entreeprijs voor de Koffieconcerten bedraagt € 10,– p.p.  incl. koffie/thee/fris. Plaatsen kunnen worden gereserveerd via: concerten.huizegaudeamus@gmail.com