Koffieconcerten

Het bestuur van de Stichting Walter Maas streeft er naar Huize Gaudeamus zoveel mogelijk als muziekhuis te laten functioneren. In dat kader is er met ingang van het seizoen 2017/18 gestart met een serie Koffieconcerten op elke eerste zondag van de maand om 12.00 uur. Uitvoerenden zijn jonge musici en masterclass-studenten van de Nederlandse conservatoria.

Het volgende koffieconcert is op 3 juli om 12.00 uur met de violiste Emma Royackers, die wordt begeleid door  pianist Koenraad Spijker met muziek van van Franz Schubert, Johann Sebastian Bach, Claude Debussy Debussy en Arnold. Schönberg.

Plaatsen voor dit koffieconcert ad € 10,– p.p. inclusief koffie/thee/fris kunnen worden gereserveerd via concerten.huizegaudeamus@gmail.com en zijn zo lang de voorraad strekt ook aan de ‘zaal’ verkrijgbaar.

 

Met het oog op uw privacy gaan wij zeer zorgvuldig om met ons adressenbestand. We gebruiken dat alleen voor de aankondiging van de concerten in Huize Gaudeamus. Indien u daar bezwaar tegen heeft, wilt u ons dat dan laten weten ?