Verhuur

plenaire ruimte

Zoekt u een plek waar u ongestoord met een groep mensen bijeen wilt kunnen komen in een bosrijke omgeving, dan biedt Huize Gaudeamus met zijn intieme, huiselijke sfeer de mogelijkheid tot het houden van vergaderingen, trainingen, workshops, symposia en presentaties.


Aangezien het huis over meerdere ruimtes beschikt is het goed mogelijk in subgroepen te werken tijdens een workshop of training.

Er zijn geen overnachtingsmogelijkheden in Huize Gaudeamus, maar graag brengen wij u in contact met hotels in de omgeving. Huize Gaudeamus is 7 dagen per week te huur van 08.00-22.00.

Huismanager
Informatie over prijzen van diverse vergader- en andere arrangementen kunnen opgevraagd worden bij manager Verhuur Esther Luytjes op huizegaudeamus@gmail.com (06-27621536) .

Tevens verzorgen wij graag een mooie lunch bij uw arrangement. Geeft u in uw offerte-aanvraag aan of u een eenvoudige lunch (div. broodjes) of uitgebreide lunch (+ soep, fruit, zoetigheden) wenst. Wij bieden ook de mogelijkheid voor borrels en diner-buffetten. Uitgeserveerde diners zijn mogelijk vanaf 16 personen.

Bij uw arrangement kunt u gebruik maken van gratis wifi, een beamer, projectiescherm en meerdere flip-overs. Huize Gaudeamus beschikt ook over een laptop.

Het huis is een half uur voor aanvang geopend. Er is gratis parkeergelegenheid rondom  Huize Gaudeamus.

Wilt u tijdens uw verblijf uitleg krijgen over de historie van dit bijzondere Rijksmonument met daarbij een rondleiding door het pand, geeft u dit dan aan bij uw aanvraag. Wij leiden u graag gratis rond.

Culturele evenementen
Huize Gaudeamus is tevens te huur voor huisconcerten en voorstellingen. Hiervoor gelden speciale tarieven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van het bestuur Pascal Rijnders: pascalrijnders@kpnmail.nl, 06 55 104 302.