Koffieconcerten

Het bestuur van de Stichting Walter Maas streeft er naar Huize Gaudeamus zoveel mogelijk als muziekhuis te laten functioneren. In dat kader is er met ingang van het seizoen 2017/18 gestart met een serie Koffieconcerten op elke eerste zondag van de maand om 12.00 uur. Uitvoerenden zijn jonge musici en masterclass-studenten van de Nederlandse conservatoria.

Het eerstvolgende koffieconcert vindt plaats op zondag 2 april om 12.00 uur en wordt verzorgd door Mirna Ackers – fluit en    Vital Stahievitch – piano. Zij zullen composities van o.m. Serge Prokiefiev en Francis Poulenc spelen. Plaatsen ad € 12,50 kunnen uitsluitend worden gereserveerd via: concerten@huizegaudeamus.nl.

Het daaropvolgende koffieconcert op zondag 7 mei om 12.00 uur wordt verzorgd door de Bilthovense  pianist Xavier Boot met o.m. eigen composities.

Met het oog op uw privacy gaan wij zeer zorgvuldig om met ons adressenbestand. We gebruiken dat alleen voor de aankondiging van de concerten in Huize Gaudeamus. Indien u daar bezwaar tegen heeft, wilt u ons dat dan laten weten ?